Stichting HO2Hengelo

Breaking news: De gemeente Hengelo heeft een intentieverklaring m.b.t het meewerken aan onze plannen afgegeven.

Binnenkort worden er weer een paar grote stappen gezet naar een groener Hengelo. Momenteel is de website under construction om hem publieksvriendelijker te maken. De lancering van de verbeterde versie staat gepland op 1 maart 2020.

We zijn op 13 december een rechtsvorm geworden. Dit was nodig om een serieuze partner te zijn voor de gemeente, de leveranciers en de leden. We zijn nu Stichting HO2Hengelo. Verder wordt deel 1 van ons Programma van Eisen, waarin onze groene ideeën geconcretiseerd worden, op 17 februari afgehamerd. Immers zonder een doortimmerd plan zouden we blijven hangen in de brainstormfase. Deel 2 wordt begin maart verder uitgewerkt.

De tijd is nu gekomen om te bewijzen dat onze groene ideeën realistisch zijn en om spijkers met koppen te slaan.

Spannend !!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *